ακροριζικο αποστημα | ???????? ????? | απονευρωση | τι προκαλει αρρυθμιες | αδενωματωδεις πολυποδες

Σκοτσέζοι: Η υγιεινή διατροφή είναι άνοστη και ...ακριβήΟι Σκοτσέζοι φαίνεται να πιστεύουν ότι η υγιεινή διατροφή κοστίζει, χρειάζεται πολύ χρόνο προετοιμασίας του φαγητού και όχι μόνο δεν αρέσκονται στο να μετρούν θερμίδες, αλλά επιπλέον πιστεύουν ότι τα τρόφιμα που συνιστούν την υγιεινή διατροφή είναι άνοστα και "βαρετά", σύμφωνα με έρευνα του αρμόδιου οργανισμού τροφίμων της Σκοτίας (Food Standards Agency Scotland FSA).

H έρευνα στην οποία μελετήθηκαν οι διατροφικές συνήθειες των κατοίκων της Σκότιας είχε σκοπό να ρίξει φως στο "κενό" που παρουσιάζεται ανάμεσα στις γνώσεις των Σκοτσέζων περί υγιεινής διατροφής και της πραγματικής διαιτητικής συμπεριφοράς των.

Προηγούμενη έρευνα είχε δείξει ότι ενώ το 48% των κατοίκων της Σκοτίας γνώριζε ότι πρέπει να καταναλώνει τουλάχιστον πέντε μικρομερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα, μόνο το 23% ακολουθούσε τέτοιες διατροφικές συνήθειες

Οι κάτοικοι της Σκοτίας έχουν βραβευθεί με τον επίζηλο τίτλο "the sick man of Europe", που υποδηλώνει την κακή κατάσταση της υγείας των κατοίκων, η οποία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην κακή διατροφή τους.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα μέχρι στιγμής μηνύματα που αφορούν τα πλεονεκτήματα της υγιεινής διατροφής δεν έχουν βρει ανταπόκριση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.