σιελογονοι αδενες πρηξιμο θεραπεια | τρανσαμιναση | ηπατοεγκεφαλοπαθεια θνισιμοτητα | εμβολιοιλαρασ

Γιατροί Χωρίς Σύνορα , WWF, Δ.Α.: Κάθε σας δραχμή, αλλάζει τη ζωήΠαρά το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό όλοι ζητούν ευρώ, το WWF Ελλάς, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και η Διεθνής Αμνηστία ζητούν επειγόντως...τις δραχμές σας! Η πρωτοβουλία των τριών μη κυβερνητικών οργανώσεων, με την ονομασία «Κάθε σας δραχμή, αλλάζει τη ζωή» έρχεται να μας βοηθήσει να τις βοηθήσουμε στη δική τους ξεχωριστή δράση.

Το όνομα της πρωτοβουλίας είναι συμβολικό αλλά και κυριολεκτικό, καθώς οι πολύτιμες αυτές δραχμές μας καλούν να επιδείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της κοινωνίας μας. Ανάλογες πρωτοβουλίες πραγματοποιούνται ήδη με επιτυχία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως το Βέλγιο, η Ιταλία κλπ.

Σε κοινή ανακοίνωση του οι τρεις οργανώσεις αναφέρουν:

"Με αφορμή λοιπόν την αλλαγή του νομίσματος, θέλουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα της ανάγκης αλλαγής στάσης απέναντι σε κοινωνικά προβλήματα που καθημερινά καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε, όπως η διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς, η παροχή ιατρικής βοήθειας και η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Η συντονισμένη προσπάθεια για την πραγματοποίηση αυτής της ενέργειας έχει ήδη ξεκινήσει, η άμεση ανταπόκριση όλων μας θα κρίνει και την επιτυχία της".

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειες έχουν τοποθετηθεί ειδικά σχεδιασμένα κουτιά εισφορών και συγκέντρωσης χρημάτων σε 300 σταθερά σημεία στη Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να τα βρείτε:

- Metro
- Γαλαξίας
- Virgin Megastores
- Hondos Center
- Υβόννη
- Praktiker
- Metro Cash & Carry
- Μουστάκας
- Δούκας
- και σε όλα τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.