Γιατροί Χωρίς Σύνορα , WWF, Δ.Α.: Κάθε σας δραχμή, αλλάζει τη ζωή

Παρά το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό όλοι ζητούν ευρώ, το WWF Ελλάς, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και η Διεθνής Αμνηστία ζητούν επειγόντως…τις δραχμές σας! Η πρωτοβουλία των τριών μη κυβερνητικών οργανώσεων, με την ονομασία «Κάθε σας δραχμή, αλλάζει τη ζωή» έρχεται να μας βοηθήσει να τις βοηθήσουμε στη δική τους ξεχωριστή δράση.

Το όνομα της πρωτοβουλίας είναι συμβολικό αλλά και κυριολεκτικό, καθώς οι πολύτιμες αυτές δραχμές μας καλούν να επιδείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της κοινωνίας μας. Ανάλογες πρωτοβουλίες πραγματοποιούνται ήδη με επιτυχία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως το Βέλγιο, η Ιταλία κλπ.

Σε κοινή ανακοίνωση του οι τρεις οργανώσεις αναφέρουν:

“Με αφορμή λοιπόν την αλλαγή του νομίσματος, θέλουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα της ανάγκης αλλαγής στάσης απέναντι σε κοινωνικά προβλήματα που καθημερινά καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε, όπως η διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς, η παροχή ιατρικής βοήθειας και η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Η συντονισμένη προσπάθεια για την πραγματοποίηση αυτής της ενέργειας έχει ήδη ξεκινήσει, η άμεση ανταπόκριση όλων μας θα κρίνει και την επιτυχία της”.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειες έχουν τοποθετηθεί ειδικά σχεδιασμένα κουτιά εισφορών και συγκέντρωσης χρημάτων σε 300 σταθερά σημεία στη Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να τα βρείτε:

– Metro
– Γαλαξίας
– Virgin Megastores
– Hondos Center
– Υβόννη
– Praktiker
– Metro Cash & Carry
– Μουστάκας
– Δούκας
– και σε όλα τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση