δόντι απονευρωση σε μια ρίζα | μικροβιο στο δοντι | καρκινοσ σιγμοειδουσ

Επιβράβευση του έργου 60 εθελοντικών οργανώσεωνΕξήντα εθελοντικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο "Ελπίδα", το Χαμόγελο του Παιδιού, πολλοί σύλλογοι αιμοδοτών και δύο αδέρφια από την Κω, ο Βαγγέλης και ο Μιχάλης Τρακόσας, βραβεύτηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Στεφανόπουλο, για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο, σε εθελοντικό επίπεδο.

Τις 60 εθελοντικές οργανώσεις βράβευσε επίσης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο υφυπουργός Υγείας-Πρόνοιας κ. Δ. Θάνος, ο οποίος τόνισε ότι ζούμε σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από τη σύγκρουση ανάμεσα στο χρήμα και τις αγορές και τις υπέρτατες αξίες του ανθρώπου.

Ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά, επεσήμανε ο κ. Θάνος, προβάλλει ως ένα ισχυρό αντιστάθμισμα στην ψυχρότητα και τον κυνισμό των αριθμών, σαν εκκολαπτήριο δημοκρατίας, ανθρωπισμού και ιδεών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν καλείται να υποκαταστήσει το κράτος και τις υποχρεώσεις του.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.