ατροφικη γαστριτιδα | αυστραλιανο αντιγονο | μηνισκος | ρυζόνερο | αντιμετωπηση κ θεραπεια κλειστου τραχηλου

Αποπεράτωση Νομαρχιακού Νοσοκομείου ΒόλουΝέα σύμβαση ύψους 13,5 δισ. δρχ. υπεγράφη μεταξύ της κοινοπραξίας Γνώμων ΑΕ – IMEC GmbH και της ΔΕΠΑΝΟΜ για την αποπεράτωση του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Βόλου, ένα από τα πλέον σύγχρονα νομαρχιακά νοσοκομεία δυναμικότητας 265 κλινών.

Η σύμβαση περιλαμβάνει τον εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς και τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Το νοσοκομείο έχει κάλυψη 42.000 τμ, βρίσκεται στο κέντρο της πόλεως του Βόλου και θα καλύπτει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 26 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Η ΑΤΕ Γνώμων διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στην κατασκευή Νοσοκομειακών Έργων, καθώς έχει αναλάβει και εκτελέσει μόνη της ή σε κοινοπραξίες τα Νοσοκομεία Ξάνθης, Ρόδου, το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Κρήτης, το ΙΑΣΩ, το ΜΗΤΕΡΑ Κρήτης, το ΗΡΑ και το ΝΝΑ.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.