ρολακι για τισ ρυτιδεσ ματιων | εφιδρωση σε επιληψια | υψηλου κινδυνου κυηση | τρανσαμινασες | ουζο θερμιδες

Προσπαθούν να συγκεντρωθούν καπνίζονταςΑτομα τα οποία δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν ή είναι υπερκινητικά, τείνουν να καπνίζουν περισσότερο, μια και η νικοτίνη βελτιώνει την ικανότητα συγκέντρωσης, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, που δημοσιεύεται στο τεύχος Νοεμβρίου του επιστημονικού περιοδικού Nicotine and Tobacco Research.

Τα αποτελέσματα αυτά δίνουν μία πιθανή εξήγηση γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι με προβλήματα έλλειψης συγκέντρωσης-υπερκινητικότητας, καπνίζουν και πιθανόν να βοηθήσουν τους επιστήμονες να σχεδιάσουν διαφορετικά προγράμματα για τη διακοπή του καπνίσματος ειδικά γι' αυτές τις περιπτώσεις.

Τα άτομα που παρουσιάζουν τέτοια συμπτώματα, όχι μόνο αρχίζουν το κάπνισμα σε μικρότερη ηλικία, αλλά και δυσκολεύονται πολύ να το σταματήσουν.

Στην έρευνα οι επιστήμονες εξέτασαν περισσότερους από 200 καπνιστές, τουλάχιστον 18 ετών που συμμετείχαν σε ένα πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όσο πιο σοβαρό πρόβλημα συγκέντρωσης είχε κάποιο άτομο, τόσο πιο πιθανό ήταν να χρησιμοποιεί το κάπνισμα προκειμένου να το αντιμετωπίσει, ιδίως όταν συνυπήρχε και πρόβλημα υπερκινητικότητας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.