θεραπεια εμπυηματος | πιασμενοι μυς | πνευμονία συμπτώματα | ανδρογονα τι ειναι | ρήξη μητρας | ΝΑΡΚΟΛΗΨΙΑ

Διατροφή: Σύμμαχος στην πρόληψη του καρκίνουΗ υγιεινή διατροφή, η διατήρηση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους και η συστηματική δραστηριότητα, μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης του καρκίνου κατά περίπου 30-40%. Σε συνδυασμό με την αποφυγή του καπνίσματος, ο κίνδυνος μειώνεται κατά 70%. Αυτά αναφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων, σε δελτίο τύπου που απέστειλε στο Care, με αφορμή την Εβδομάδα Διατροφής, που διοργανώνει από τις 26/11 έως και τις 02/12.

Στο δελτίο τύπου με τον τίτλο "Διατροφή: Σύμμαχος στην πρόληψη του καρκίνου;" ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων, αναφέρει ότι η Μεσογειακή Διατροφή και μάλιστα η ελληνική της έκδοση, η Ελληνική Παραδοσιακή Διατροφή δηλαδή, μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο στην προσπάθεια πρόληψης των διαφόρων μορφών καρκίνου που σχετίζονται με τη διατροφή.

Ο στόχος της εβδομάδας διατροφής είναι η ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη ορισμένων μορφών καρκίνου, που σχετίζονται με τη διατροφή, με προγραμματισμένες εκδηλώσεις και ομιλίες, σε δήμους και κοινότητες διαφόρων περιοχών της Ελλάδας.

Εκδηλώσεις και ομιλίες έχουν προγραμματιστεί για πολλούς δήμους του νομού Αττικής, αλλά και εκδηλώσεις στην περιφέρεια όπως στο Ηράκλειο Κρήτης, την Καλαμάτα, τη Σκιάθο και το Βόλο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.