ροδάκιναθερμιδες | βλεννες στα κοπρανα | μεσοθηλίωμα υπεζωκότα | συμπτωματα ρευματικου πυρετου

Αποσύρεται τελικά το T4Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων αποφάσισε τελικά να απαγορεύσει τη διάθεση και της νέας τροποποιημένης σύνθεσης του σκευάσματος Τ4 της εταιρείας UNI-PHARMA, εξαιτίας μειωμένης αποτελεσματικότητας. Πρόκειται για φαρμακευτική μορφή της ορμόνης θυροξίνης που παράγεται από το θυρεοειδή και χρησιμοποιείτο για χρόνια στην αντιμετώπιση παθήσεων του θυρεοειδούς.

Η χρήση του φαρμάκου ήταν πολύ διαδεδομένη. Το ζήτημα της μειωμένης αποτελεσματικότητας είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα και εξετάζετο συστηματικά από τον ΕΟΦ. Οσοι ασθενείς χρησιμοποιούσαν το φάρμακο, θα πρέπει να συμβουλευθούν τον ενδοκρινολόγο που τους παρακολουθεί για να ρυθμίσει τη φαρμακευτική τους αγωγή.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.