τι ειναι το αρσενικο δηλητηριο | εμβολιο φυματιωσησ | cmv ιος και εγκυμοσυνη | εκκολπωμα εντερου

Το κράτος εξοφλεί τα χρέη του προς το ΙΚΑΣτην εξόφληση των χρεών του κράτους προς το ΙΚΑ, τα οποία ανέρχονται στο ποσόν του 1,3 δις δρχ. προχωρά η κυβέρνηση, ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρης Ρέππας.

Το ποσόν του 1,3 τρισ. δρχ θα καταβληθεί σε 15 χρόνια με επιτόκιο 2%. Το 50% του χρέους θα καταβληθεί σε ομόλογα, ενώ το υπόλοιπο 50% θα μπορεί να τιτλοποιηθεί. Ο υπουργός Εργασίας δήλωσε ότι η φόρμουλα αυτή θα αποτελέσει τον πιλότο για τη ρύθμιση των χρεών και προς άλλα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο διοικητής του ΙΚΑ κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος δήλωσε ότι μετά την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας το ΙΚΑ θα προχωρήσει στην έκδοση διεθνούς ομολογιακού δανείου (Special Purpose Vehicle) για την τιτλοποίηση και προείσπραξη των 700 δισ. δρχ. Aυτά, στη συνέχεια, θα επενδυθούν σε ένα ομολογιακό και ένα μεικτό αμοιβαίο κεφάλαιο της ΑΔΕΑΚ, η οποία έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.