εκτακτες συστολες | πονος εντερο μετα απο αντιβιωση επιμενει | φαρυγγιτιδα στις γατες

Συνέλαβε τρίδυμα, ενώ ήταν ήδη έγκυος τριών μηνώνΕμεινε έγκυος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, μία γυναίκα από την Ιταλία, η οποία την προσεχή εβδομάδα θα γεννήσει ένα κοριτσάκι και σε τρεις περίπου μήνες θα επιστρέψει στο νοσοκομείο για να γεννήσει τρίδυμα. Εάν και οι δύο γέννες στεφθούν με επιτυχία, θα είναι το πρώτο περιστατικό στην ιστορία όπου μία γυναίκα μένει έγκυος κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης.

Η Φλάβια ντ΄ Αντζελο, η οποία είναι είκοσι χρονών, αρνείται ότι υποβλήθηκε σε οποιαδήποτε ορμονική θεραπεία ή άλλου είδους θεραπεία γονιμότητας, ενώ έχει ήδη ονομάσει το πρώτο της παιδί, Ντενίς.

Κατά την επίσκεψή στο γιατρό της, στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, για εξετάσεις ρουτίνας και υπέρηχο, βρέθηκε ότι εκτός από τη Ντενίς, κυοφορούσε τρία ακόμα έμβρυα.

Θεωρητικά η διπλή εγκυμοσύνη δεν είναι δυνατή, διότι κατά τη διάρκεια της κύησης υπάρχει διακοπή της ωορρηξίας ενώ η πιθανότητα για μία γυναίκα να κάνει τρίδυμα είναι μία στις έξι χιλιάδες.

Οι γιατροί που παρακολουθούν την νεαρή μητέρα, θεωρούν ότι εκτός από σπάνιο, το περιστατικό αυτό είναι και ιδιαίτερα δύσκολο στην αντιμετώπιση του, καθώς κατά τη διάρκεια του τοκετού του πρώτου παιδιού θα υπάρξει σοβαρός κίνδυνος για την ζωή των τριδύμων.

Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πρόωρης γέννησής τους, ενώ δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί ποια μέθοδος τοκετού θα είναι η πιο ασφαλής.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.