εκκολπώματα | αντιγριπικο εμβολιο 2012 παρενεργειες | flegmoni dontiou eikones | αναπνευστικη λοιμωξη

Χρηματοδοτήσεις για φαρμακοποιούς από την ΠειραιώςΕξειδικευμένα προϊόντα, αποκλειστικά σχεδιασμένα για τον κλάδο Φαρμακοποιών, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο της στρατηγικής της για προσέγγιση της αγοράς των επαγγελματιών κατά κλάδους με την προσφορά εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Ειδικότερα η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει τρία χρηματοδοτικά προϊόντα με προνομιακούς όρους. Το ανοιχτό κεφάλαιο κίνησης για άμεση ενίσχυση της ρευστότητας, το οποίο προσφέρεται με επιτόκιο 8%, τα δάνειο επιχειρηματικής στέγης για την απόκτηση, την αποπεράτωση ή την ανακαίνιση του φαρμακείου με επιτόκιο 6,6% και το δάνειο σύνδεσης με το διαδίκτυο για την προμήθεια εξοπλισμού λογισμικού και υπηρεσιών στο πλαίσιο του προγράμματος "Δικτυωθείτε".

Όλα τα προϊόντα εγκρίνονται από την Τράπεζα σε μια ημέρα. Η Τράπεζα Πειραιώς έχει ήδη προχωρήσει σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και τον κατασκευαστικό κλάδο για την παροχή εξειδικευμένων προϊόντων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.