πυρετος εξανθηματα ενηλικες | σηραγγωδες αιμαγγειωμα συκωτι | ΗΩΣΙΝΟΦΙΛΙΑ | ικα αναληψη

Η κακοποίηση των κοριτσιών επιδρά στη μετέπειτα ερωτική τους ζωήΟι γυναίκες που στην παιδική τους ηλικία είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής, ψυχολογικής ή σωματικής κακοποίησης, είναι πολύ πιο πιθανό στην ενήλικη ζωή να νοσήσουν από κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα ή να έχουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Centers for Disease Control and Prevention, έρευνα που έγινε μεταξύ 5.000 γυναικών ηλικίας άνω των 25 ετών, έδειξε ότι οι γυναίκες πού είχαν υποστεί κάθε είδους κακοποίηση, διέτρεχαν 11 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν ριψοκίνδυνες σεξουαλικές συμπεριφορές.

Πιο συγκεκριμένα είχαν την τάση να ξεκινούν τη σεξουαλική τους ζωή πριν την ηλικία των 15 ετών, πολλές εξ’ αυτών είχαν σχετιστεί με περισσότερους από 30 συντρόφους και η πιθανότητα να μολυνθούν από τον ιό του AIDS ήταν ιδιαίτερα υψηλή.

Οπως επισημαίνουν οι ερευνητές οι συμπεριφορές αυτές είναι πιθανόν να οφείλονται στην προσπάθεια των γυναικών αυτών να αναπληρώσουν την οικειότητα και την στοργή την οποία στερήθηκαν κατά την διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.