αδυνατισμα και ομοιοπαθητικη | stigma mesogiakis anemias | πνευμονες και καρδια | σιαλαδενίτιδα

Τι μέγεθος προφυλακτικού φοράτε;Την κατασκευή προφυλακτικών διαφορετικού μεγέθους ανάλογα με την πληθυσμιακή ομάδα στην οποία απευθύνονται, εξετάζουν οι υγειονομικές αρχές της Ινδίας, καθώς τα ποσοστά αποτυχημένης χρήσης τους στη χώρα είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Για το σκοπό αυτό, σύμφωνα με το BBC, 7 υγειονομικά κέντρα στη χώρα με τη βοήθεια ψηφιακών φωτογραφιών θα καταγράφουν με ακρίβεια τις διαστάσεις του πέους εθελοντών οι οποίοι θα ανευρίσκονται μεταξύ των επισκεπτών ασθενών που προσέρχονται στα νοσοκομεία.

Οπως επισημαίνουν οι επικεφαλής της έρευνας, ενώ είναι γνωστό ότι το μέγεθος και το σχήμα του πέους διαφέρει στις διάφορες πληθυσμιακές ομάδες, τα προφυλακτικά κατασκευάζονται σε μια προκαθορισμένη από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας διάσταση, γεγονός που συμβάλλει στην αποτυχημένη χρήση τους.

Η Ινδία είναι η δεύτερη χώρα στο κόσμο μετά την Κίνα όσο αφορά το μέγεθος του πληθυσμού, καθώς έχει περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο κατοίκους.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.