ο ρολος της οικογενειας | πεμφιγα στο σκύλο | ρωγμωδες καταγμα δακτυλου | κολικοι εντερου αντιμετωπιση

Οι Ευρωπαίοι αγοράζουν αντιασφυξιογόνες μάσκεςΟι πωλήσεις σε αντιασφυξιογόνες μάσκες σημείωσαν σημαντική αύξηση στις Ευρωπαϊκές χώρες, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για άμεση δράση κατά της βιοτρομοκρατίας. Τα συνεχή άρθρα των εφημερίδων όπως αυτό της Γερμανικής Bild με τίτλο "Ευλογιά, άνθρακας, πανώλη!, τα Ηνωμένη Εθνη προειδοποιούν", φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στους Ευρωπαίους.

Στη μεγάλη Βρετανία, οι πωλήσεις σε μάσκες και ειδικές προστατευτικές στολές αυξήθηκαν κατακόρυφα, παρά τις δηλώσεις του υπουργού άμυνας της χώρας, ότι η Μεγάλη Βρετανία δε διατρέχει άμεσο κίνδυνο από μία τέτοια επίθεση.

Παρόλα αυτά πολλοί παραγγέλνουν μάσκες. Και δεν είναι μόνο παραγγελίες από επαγγελματίες αλλά και από οικογένειες, οι οποίες ζητούν μάλιστα ειδικές μάσκες για παιδιά. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες οι πωλήσεις έχουν σχεδόν δεκαπλασιαστεί.

Οι πωλήσεις έχουν επίσης αυξηθεί στην Πορτογαλία, την Ιρλανδία και την Ιταλία. Στη Ρώμη η ειδική μονάδα της πυροσβεστικής για πυρηνικά, χημικά και μικροβιολογικά θέματα έχει δεχθεί εκατοντάδες τηλέφωνα από τρομαγμένους πολίτες που ζητούν προστατευτικά μέσα όπως μάσκες ή στολές.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.