αιμορραγια ηπατος | μουσταλευριά θερμίδες | νιωθω σαν μπαλιτσες στα μεγάλα χείλη

4 δισεκατομμύρια από τον Ερυθρό Σταυρό για τα θύματα στις ΗΠΑΟ Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός ανακοίνωσε την Τρίτη ένα πρόγραμμα βοήθειας, αξίας 100 εκατομμυρίων δολλαρίων (περίπου 4 δισεκατομμύρια δραχμές) για να βοηθήσει τις οικογένειες των περίπου 7.000 ατόμων που αγνοούνται ή είναι νεκροί μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ.

Ο Ερυθρός Σταυρός ξεπερνάει τις τυπικές γραφειοκρατικές διαδικασίες και προκειμένου να βοηθήσει τους συγγενείς των θυμάτων, εκδίδει χρηματικές επιταγές το συντομότερο δυνατό.

Η πρόεδρος του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού δήλωσε ότι λόγω έλλειψης πιστοποιητικών θανάτων, πάρα πολλές διαδικασίες καθυστερούν πολύ και οι συγγενείς των θυμάτων δεν μπορούν να εισπράξουν χρήματα για αυτό το χρονικό διάστημα.

Οι συγγενείς των θυμάτων, Αμερικανών ή μη, μπορούν να αναζητήσουν οικονομική βοήθεια τεσσάρων ειδών. Για ενοίκιο ή πληρωμή δανείου, για καθημερινά έξοδα (διατροφή, μεταφορές ρουχισμός), για έξοδα κηδείας και για άλλα επιπρόσθετα έξοδα

Ο Ερυθρός Σταυρός θα βοηθήσει τους συγγενείς όχι μόνο με τα έξοδα της κηδείας, αλλά και για τη μεταφορά συγγενών που ζουν στο εξωτερικό, να παραβρεθούν στις τελετές.

Επίσης σχεδιάζεται η λειτουργία τριών μεγάλων αποθηκευτικών χώρων, από όπου τα άτομα που έχουν ανάγκη θα μπορούν να προμηθεύνονται τρόφιμα και καθαριστικά υλικά.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.