ιντερφερονη | αορτικη βαλβιδα συμπτωματα | μύτη πρησμενα που ποναει | μεταλλουργίκή σκουριά

2004: Φιλικό Ολυμπιακό Χωριό για το περιβάλλονΤα περιβαλλοντικά θέματα που σχετίζονται με τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 γενικότερα και ειδικότερα με το Ολυμπιακό Χωριό, το μεγαλύτερο από τα προγραμματιζόμενα Ολυμπιακά έργα, συζήτησε στη διάρκεια συνάντησης εργασίας η πρόεδρος του "Αθήνα 2004" Γιάννα Αγγελοπούλου με τον διευθυντή του Ελληνικού Τμήματος της Γκρινπίς Στέλιο Ψωμά.

Η κ. Αγγελοπούλου και ο κ.Ψωμάς συμφώνησαν στους κύριους περιβαλλοντικούς στόχους και κατευθύνσεις που εναρμονίζονται με τις δεσμεύσεις της χώρας μας απέναντι στη ΔΟΕ, εμπνέονται από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και βασίζονται στην προηγούμενη εμπειρία διοργάνωσης Ολυμπιακών Αγώνων.

Οπως τόνισε ο κ.Ψωμάς, η πλειοψηφία των προτάσεων της Γκρινπίς σε θέματα ενέργειας έχουν ήδη συμπεριληφθεί στις προδιαγραφές Ολυμπιακής χρήσης για το Ολυμπιακό Χωριό, οι οποίες έχουν συνταχθεί από την Οργανωτική Επιτροπή. Οι προδιαγραφές αυτές, όμως, συμπλήρωσε, δεν έχουν ακόμη ενσωματωθεί στα τελικά κατασκευαστικά σχέδια του Ολυμπιακού Χωριού, κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα.

Η κ. Αγγελοπούλου εξέφρασε τη βούληση της Οργανωτικής Επιτροπής να εργαστεί για την υλοποίηση όλων των κοινών στόχων και δήλωσε ότι όλο το δυναμικό της εταιρίας είναι στη διάθεση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και των υπευθύνων για το σχεδιασμό και την κατασκευή του Ολυμπιακού Χωριού, με στόχο την ενσωμάτωση των καλύτερων δυνατών περιβαλλοντικών όρων στο μεγαλύτερο οικιστικό έργο της Ελλάδας, αλλά και ενός από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.