αθηρωματικος δεικτης | προγναθισμος | ποτε πρεπει να κανω αντιτετανικο | οστεομυελιτιδα γναθου

FAO: Η διατροφή σχετίζεται άμεσα με την ανάπτυξη της οικονομίαςΗ βελτίωση της διατροφής των λαών των αναπτυσσόμενων χωρών μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της οικονομίας, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ από την έδρα του στη Ρώμη.

"Οι επιπτώσεις της διατροφής στην παραγωγικότητα, στην υγεία και την εκπαίδευση φαίνονται στη συνολική οικονομική ανάπτυξη", τονίζεται στην ετήσια έκθεση του FAO.

Η αύξηση της λήψης θερμίδων στις 2.770 κατ'άτομο στις χώρες όπου τα επίπεδα είναι χαμηλότερα μπορεί να αυξήσει το κατά κεφαλήν ακαθάριστο εγχώριο προϊόν των χωρών αυτών κατά 1,5% το χρόνο, αναφέρεται στην έκθεση, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα δύο μήνες πριν από την Παγκόσμια Σύνοδο για τη Διατροφή, στην οποία θα συμμετέχουν ηγέτες και αξιωματούχοι χωρών όλου του κόσμου, καθώς και κυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνόδου, που θα πραγματοποιηθεί στην ιταλική πρωτεύουσα, οι συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν να βρούν τρόπους ώστε να μειωθεί, μέχρι το 2015, ο αριθμός των ανθρώπων που πεινούν από περίπου 800 εκατομμύρια που είναι σήμερα στο μισό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.