Συναυλία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες με το Γ. Νταλάρα

Δύο συναυλίες, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο Θέατρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 50 χρόνια της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες θα δώσουν ο Γιώργος Νταλάρας και η Εμα Σάπλιν, ενώ θα συμμετάσχει η Καμεράτα και η Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, με 90 μουσικούς.

Για τη μεγάλη αυτή συναυλία δόθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Πολιτισμού, παρουσία των δυο καλλιτεχνών, του υπουργού Πολιτισμού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου , της κ. Ρόχας Ροντρίγκες αντιπροσώπου της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Η Ελλάδα, είπε ο υπουργός, είναι μια χώρα προσφύγων , μια χώρα που έχει αποκτήσει τη σημερινή της μορφή χάρη στους πρόσφυγες, μια χώρα μεταναστών, μια χώρα της διασποράς, μια χώρα που βιώνει το συνεχιζόμενο δράμα των Βαλκανίων της ευρύτερης περιοχής συμπλήρωσε ο κ .Βενιζέλος.

Για την τιμή του εισιτηρίου έκανε λόγο ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας τονίζοντας ότι εκτός από το ακριβό εισιτήριο που φτάνει τις 40 χιλιάδες δραχμές υπάρχουν και εισιτήρια σε τιμή συμβολική των οποίων η τιμή κυμαίνεται από 5.000 έως 10.000 δρχ., ώστε να παρακολουθήσουν τη συναυλία όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν στους στόχους και τους σκοπούς της Υπατης Αρμοστείας.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση