λαβυρινθικός ίλιγγος | ρήξη μήτρας | ορισμος τερηδονας | νόσος του still υπαρχει θεραπεια

Συναυλία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες με το Γ. ΝταλάραΔύο συναυλίες, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο Θέατρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 50 χρόνια της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες θα δώσουν ο Γιώργος Νταλάρας και η Εμα Σάπλιν, ενώ θα συμμετάσχει η Καμεράτα και η Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, με 90 μουσικούς.

Για τη μεγάλη αυτή συναυλία δόθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Πολιτισμού, παρουσία των δυο καλλιτεχνών, του υπουργού Πολιτισμού κ. Ευάγγελου Βενιζέλου , της κ. Ρόχας Ροντρίγκες αντιπροσώπου της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Η Ελλάδα, είπε ο υπουργός, είναι μια χώρα προσφύγων , μια χώρα που έχει αποκτήσει τη σημερινή της μορφή χάρη στους πρόσφυγες, μια χώρα μεταναστών, μια χώρα της διασποράς, μια χώρα που βιώνει το συνεχιζόμενο δράμα των Βαλκανίων της ευρύτερης περιοχής συμπλήρωσε ο κ .Βενιζέλος.

Για την τιμή του εισιτηρίου έκανε λόγο ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας τονίζοντας ότι εκτός από το ακριβό εισιτήριο που φτάνει τις 40 χιλιάδες δραχμές υπάρχουν και εισιτήρια σε τιμή συμβολική των οποίων η τιμή κυμαίνεται από 5.000 έως 10.000 δρχ., ώστε να παρακολουθήσουν τη συναυλία όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν στους στόχους και τους σκοπούς της Υπατης Αρμοστείας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.