Φαρμακα παρενεργιες | αντικοινωνική διαταραχή συμπεριφοράς | βιταμινη Α | τι προκαλει το συνδρομο κροουν

Μετάλλια δύναμης και θάρρουςΜε έξι μετάλλια (2 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα) στις αποσκευές τους επιστρέφουν την Τρίτη 4/6 στην Αθήνα, οι αθλητές μας, οι οποίοι πήραν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ατόμων που έχουν κάνει μεταμόσχευση, το οποίο έγινε στο Κόμπε της Ιαπωνίας.

Η Κατερίνα Καμαριωτάκη πήρε το χρυσό μετάλλιο στην σφαιροβολία με επίδοση 9.25 μέτρα και το χάλκινο στην ελαστική σφαίρα, ο Χρήστος Ξένος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο πιγκ πογκ, ενώ τα δύο αργυρά μετάλλια κατέκτησαν ο Νίκος Καραντάκος (κατηγορία 35-45 ετών) με 1.40μ και ο Ισίδωρος Ματσκίδης (κατηγορία 25-35 ετών) με 1.56μ.

Τέλος, τρίτος στον κόσμο αναδείχθηκε ο Κώστας Μόκας που έλαβε μέρος στην σφαιροβολία, ενώ την 4η θέση στα αγωνίσματα τους κατέκτησαν ο Παναγιώτης Μαντέλος στο ύψος (35-45 ετών) με 1.40μ και ο Γαβριήλ Λεγάτος στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.