αρχομενα υγραερικα επιπεδα κατω κοιλιας | σκωληκοειδιτιδα

Προληπτική απαγόρευση διάθεσης μυδιών από τα Κύμινα και τη ΧαλάστραΓια προληπτικούς λόγους, οι αρμόδιες υπηρεσίες απαγόρευσαν τη συγκομιδή και διάθεση μυδιών και άλλων οστρακοειδών στις θαλάσσιες περιοχές της Xαλάστρας και των Kυμίνων, του νομού Θεσσαλονίκης, διότι εντοπίστηκαν πληθυσμοί ειδών τοξικού φυτοπλαγκτού, που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία βιοτοξινών τύπου PSP σε οστρακοειδή, πέραν των ανώτατων ορίων

Σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Kτηνιατρικής Θεσσαλονίκης, κάνει γνωστό ότι προέβη στην απαγόρευση, καθώς οι ομάδες αυτών των βιοτοξινών προκαλούν παραλυτική δηλητηρίαση μετά την κατανάλωση οστρακοειδών που τις περιέχουν στη σάρκα τους.

H Kτηνιατρική Yπηρεσία ανακοινώνει ότι η απαγόρευση ισχύει για τη συγκομιδή, διακίνηση, διάθεση και ανθρώπινη κατανάλωση μυδιών από τη Xαλάστρα και τα Kύμινα, ενώ ζητάει να αποσυρθούν από την αγορά και οι παρτίδες που διοχετεύθηκαν από τις 29 Aυγούστου και μετά.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.