δυσπλασια | επιτυχια εξωσωματικης απο ανδρο | αθηρωματικός δείκτης | αμερικανική τρυπανοσωμίαση | αυτι ανατομια

Γάλα και υγιεινή ζωή τα μυστικά της 117χρονης αλβανίδαςΜια Αλβανή για το βιβλίο "Γκίνες" για τη μακροζωΐα της, ζει σήμερα το 117ο έτος της ζωής της μια και έχει γεννηθεί στις 3 Απριλίου 1885. Πρόκειται για την Κεριμέ Χασάν Μπάρδι στο χωρικό Λέτεμ του νομού Ελμπασάν, στη Κεντρική Αλβανία. Εχει ακόμα καλή μνήμη και θεωρείται ένα ζωντανό μουσείο για γεγονότα τριών αιώνων. Τα δυο τελευταία χρόνια, έχει χάσει περισσότερο την όρασή της.

Ο άντρας της πέθανε όταν αυτή ήταν 94 χρόνων. Εχει 91 εγγόνια, δισέγγονα και τρισέγγονα.
Τα μυστικά της μακροζωΐας της πρέπει να αναζητηθούν στο γεγονός ότι μέχρι πριν δυο χρόνια, έκανε διάφορες δουλειές ενώ δεν έχει πιει ποτέ στη ζωή της τσιγάρο, οινοπνευματώδη ποτά και καφέ. Για την τροφή της, προτιμάει τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Το ενδιαφέρον για την 117χρονη Αλβανίδα προήλθε από Ιταλούς και Γερμανούς δημοσιογράφους, ενώ οι ντόπιοι παράγοντες την είχαν λησμονήσει, αναφέρει η εφημερίδα "Shekulli", που δημοσιεύει σήμερα την είδηση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.