οιδημα κερατοειδους | διακοπη καπνισματος με βελονισμο ιωαννινα | πως είναι η βυθοσκόπηση | κοκκύτης εμβολιο

Εισαγγελική παρέμβαση για το LipobanΤη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες κατά του γιατρού του θύματος, της παρασκευάστριας εταιρίας και του ΕΟΦ, καθώς και για το κατά πόσο η Bayer ενημέρωσε εγκαίρως τον ΕΟΦ για τις παρενέργειες του φαρμάκου, διέταξε η Εισαγγελία της Αθήνας.

Μετά το θάνατο του Ελληνα ασθενή, στον οποίο χορηγούνταν σεριβαστατίνη (η δραστική ουσία του φαρμάκου για τη χοληστερόλη) σε συνδυασμό με γεμφιβροζίλη, η υπόθεση βρίσκεται στο γραφείο του εισαγγελέα, κ. Ισίδωρου Ντογιάκου.

Ο κ. Ντογιάκος θα διερευνήσει το γιατί δεν έγινε η έγκαιρη ενημέρωση του ΕΟΦ, για το περιστατικό, αλλά και τις τυχόν ευθύνες του ίδιου του ΕΟΦ. Σε περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις, η Εισαγγελία θα προχωρήσει στην άσκηση διώξεων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.