εκλαμψια και εγκεφαλοσ | χατωνιδης ιορδανης | αντιβιωση για πρηξιμο αδενα | κακωση λεκανης | αντιτετανικος ορος

Λιγοστεύει το νερό στο φράγμα Πηνειού της ΗλείαςΑνησυχούν οι αγρότες του νομού Ηλείας λόγω του χαμηλού σημείου στο οποίο βρίσκεται η στάθμη του νερού στο φράγμα Πηνειού, θεωρώντας ότι εάν ελαττωθεί η παροχή του νερού στο αρδευτικό δίκτυο θα υποστούν μεγάλες καταστροφές. Σύμφωνα με το Γεωργικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων ο δείκτης του νερού έχει φθάσει στα 78 μέτρα, σημείο επικίνδυνα χαμηλό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 85% του νερού στην Ηλεία χρησιμοποιείται για την άρδευση των καλλιεργειών ενώ μόνο το 15% για ύδρευση και βιομηχανική χρήση. Ο πρόεδρος της ΓΟΕΒ εμφανίζεται πάντως καθησυχαστικός, μια και θεωρεί ότι τα 100 εκατομμύρια κυβικών που βρίσκονται σαν αποθεματικό στον ταμιευτήρα του φράγματος Πηνειού επαρκούν για την φετινή περίοδο.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.