σφυγμοι | ουρηθριτιδα γυναικες | χερι ανατομια | νόσος crohn | κοπρανα χρωμα | τρανσαμιναση ανεβασμενη

Τρομώδης νόσος σε πρόβατα της ΚύπρουΗ τρομώδης νόσος που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τις αγέλες προβάτων, απειλεί και πάλι να προσλάβει διαστάσεις επιζωοτίας. Η νόσος εμφανίστηκε στην κυβερνητική φάρμα Ορείτες στην Πάφο, η οποία τροφοδοτεί τις κτηνοτροφικές μονάδες με αρσενικά αμνοερίφια για αναπαραγωγή.

Ο αναπληρωτής διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών Αντρέας Ορφανίδης δήλωσε ότι γίνεται έλεγχος σε όλες τις κτηνοτροφικές μονάδες, στις οποίες έχουν μεταφερθεί ζώα από τη φάρμα, στην οποία εντοπίστηκε η τρομώδης νόσος.

Ηδη επτά ζώα που παρουσίασαν συμπτώματα της ασθένειας θανατώθηκαν και κάηκαν . Επιστημονική εξέταση στους εγκεφάλους δυο ζώων κατέδειξαν ότι έφεραν την νόσο, ενώ εντός των ημερών αναμένονται τα αποτελέσματα και για τα υπόλοιπα ζώα. Ο κ. Ορφανίδης διαβεβαίωσε ότι η ασθένεια δεν μεταδίδεται στον άνθρωπο.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.