αιμα κατα την κενωση | κρετινισμός | τρανσαμιναση | γαστρορραγία απο ιους | ανωρεξια σκηλου | στιγμα

DNA copyrightΕάν ονειρεύεσθε ότι με τη βοήθεια της γενετικής μηχανικής θα αποκτήσετε μια κόρη με τα χαρίσματα της Μαντόνα ή ένα γιό με την ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα του Μπέγκαμπ, χρησιμοποιώντας στοιχεία από το γενετικό τους κώδικα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι και το DNA απέκτησε, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, το δικό του ...Copyright. Εναντι του ποσού των 1500 δολαρίων η εταιρεία DNA Copyright Institute (DNACI) που έχει την έδρα της στο Σαν Φρανσίσκο, παρέχει τη δυνατότητα σε επώνυμους (ηθοποιούς, αθλητές, μουσικούς, επιστήμονες), να κατοχυρώσουν νομικά το γενετικό τους κώδικα, απέναντι σε κάθε προσπάθεια αντιγραφής του σε οποιαδήποτε μορφή: φωτογραφική, ηλεκτρονική ή βιολογική.

Η εταιρεία προκειμένου να εξασφαλίσει αυτή τη δυνατότητα για τους πελάτες της, συνεργάζεται με μεγάλα δικηγορικά γραφεία και εταιρείες από το χώρο της βιοτεχνολογίας και του θεάματος.

Σύμφωνα με το σκεπτικό των ιδρυτών της εταιρείας η ανθρώπινη κλωνοποίηση θα είναι μια εύκολη διαδικασία στα επόμενα χρόνια. Επιπλέον θεωρούν ότι θα υπάρξουν κρούσματα κλοπής δειγμάτων γενετικού υλικού, καθώς αρκεί ελάχιστη ποσότητα DNA για να επιτευχθεί η κλωνοποίηση.

Οι πελάτες της DNA Copyright Institute προκειμένου να εξασφαλίσουν το copyright δίνουν ένα δείγμα DNA το οποίο αναλύεται και στη συνέχεια καθορίζονται τα κριτήρια εκείνα βάση των οποίων θα αποδεικνύεται το δικαίωμα αποκλειστικής κυριότητας του κατόχου του.

Στη συνέχεια θα δίδεται στον ενδιαφερόμενο το αντίστοιχο πιστοποιητικό, ενώ με μία επιπλέον επιβάρυνση θα εξασφαλίζεται και η κατοχύρωση από το U.S. Copyright Office.

H εταιρεία στηρίζεται στο γεγονός ότι οι νόμοι για το copyright έχουν διεθνή ισχύ και είναι σαφώς διατυπωμένοι, σε αντίθεση με τη νομοθεσία για την κλωνοποίηση η οποία είναι διαφορετική σε κάθε χώρα, έχει πολλά κενά και συνεχώς τροποποιείται.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.