24ωρη νηστεια | συρραφη στροφικου πεταλου φυσικοθεραπεια | καυτηριασμος μυτης

Αδεια για τη δημιουργία Αιολικού Πάρκου στα Πλαστικά ΚρήτηςΑδεια για τη δημιουργία αιολικού πάρκου ισχύος 5,94 MW, σε ιδιόκτητη έκταση 1.000 στρεμμάτων στο νομό Λασιθίου, έλαβε η εταιρεία Πλαστικά Κρήτης από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Η συνολική επένδυση θα ανέλθει στο ποσό των 2,5 δις δρχ.

Τα Πλαστικά Κρήτης έχουν συγκεντρώσει σχεδόν όλες τις απαραίτητες άδειες και υπολείπονται μόνο ή άδεια από την ΔΕΗ και από την Περιφέρεια Κρήτης.

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας κατά το έτος 2000 προσέγγισε τα 17,07 δις δρχ παρουσιάζοντας αύξηση 26,18%, με τα προ φόρων κέρδη να ανέρχονται στα 2,07 δις σημειώνοντας αύξηση 8,94%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.