τρανσαμινασες και εγκυμοσυνη | nikiforos klhmhs | διαχυτη ενδαγγειακη πηξη | αρρυθμιες | δυσπλασίες | πιεση 15

Μήνυση της Ε.Ε. σε αμερικανικές καπνοβιομηχανίεςΤην καταδίκη των αμερικανικών καπνοβιομηχανιών Philip Morris και R.J. Reynolds Tobacco Holdings, για συμμετοχή σε λαθρεμπόριο τσιγάρων και φοροδιαφυγή ζητούν με αγωγή τους στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ν. Υόρκης 10 χώρες μέλη της Ε.Ε, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Προηγούμενη μήνυση της Ε.Ε. με το ίδιο αντικείμενο είχε απορριφθεί πριν τρεις εβδομάδες από το δικαστήριο της Ν. Υόρκης, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση αφορά τις εθνικές κυβερνήσεις των χωρών μελών και όχι την Ε.Ε ως σύνολο.

Η Philip Morris χαρακτήρισε αδικαιολόγητη τη μήνυση και θεωρεί ότι παρόμοιες υποθέσεις πρέπει να ρυθμίζονται με συνεργασία και τις αμοιβαίες συμφωνίες.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.