εξω σφυρος kai therapia | στιγμα μεσογειακης αναιμιας | αδενωμα ορισμος | εγκαυματα στο στομα

Στη Νίσυρο το πλωτό πολυϊατρείοΣτη Νίσυρο θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 6/8 το Πλωτό Πολυϊατρείο "Δελφίνι Ζωής και Ελπίδας", συμμετέχοντας, με αυτό τον τρόπο, στη φιλοξενία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, στο νησί. Στις 8 Αυγούστου το πλοίο-ιατρείο θα επισκεφθεί τη Χάλκη, ενώ στις 9 Αυγούστου θα είναι στην Αστυπάλαια και στις 10 στη Σύμη.

Προϊόν συνεργασίας, μέσω προγραμματικής σύμβασης, του Υπουργείου Αιγαίου και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, το "Δελφίνι της Ζωής και Ελπίδας" αποτελεί μία κινητή θαλάσσια μονάδα-ιατρείο.

Στόχος είναι να παρέχει στους κατοίκους των δεκαοχτώ νησιών της Δωδεκανήσου, υψηλής ποιότητας υγειονομικές υπηρεσίες, εφοδιασμένο με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, με ακτινολογικό και βιοχημικό εργαστήριο, με οκτώ εξειδικευμένα ιατρεία ειδικοτήτων καθώς και με δίκτυο Τηλεϊατρικής.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.