ποια εξεταση εκτος τη χοριακη και τα ουρα δειχνει εγκυμοσυνη | οστεομαλακιΑ | ιογενης συνδρομη | μυς στο ποδι

Βιντε -O- δοντόβουρτσα δύο κεφαλώνΕνα νέο είδος οδοντόβουρτσας, με ενσωματωμένη βίντεο-κάμερα στην κεφαλή της, που θα βοηθάει στην καλύτερη υγιεινή του στόματος, ετοιμάζει για παραγωγή, Ιαπωνική εταιρία, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού New Scientist.

Η Ιαπωνική εταιρία Panasonic αισιοδοξεί ότι το νέο προϊόν της θα διευκολύνει στον εντοπισμό των υπολειμμάτων του φαγητού που παραμένουν στο στόμα. Η οδοντόβουρτσα είναι συνδεδεμένη με έναν καθρέφτη και μέσω του βίντεο θα μπορεί να εντοπίζει τα υπολείμματα ακόμα και στα πιο ασυνήθιστα μέρη.

Σύμφωνα με το Βρετανικό Ιδρυμα Οδοντιατρικής Υγιεινής, το συχνό βούρτισμα μειώνει σε ποσοστό 40% την πιθανότητα να υπάρχουν απομεινάρια φαγητού μετά από κάθε γεύμα.

Εκπρόσωπος του Ιδρύματος δήλωσε πως κάθε καινοτομία στο χώρο της υγιεινής του στόματος που θα βοηθάει τον κόσμο να βελτιώνει την ποιότητα της, είναι ευπρόσδεκτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία 30 χρόνια το ποσοστό των ατόμων που χάνουν τα δόντια τους έχει μειωθεί σημαντικά και αυτό οφείλεται τόσο στην καλύτερη πληροφόρηση γύρω από τη στοματική υγιεινή, όσο και στις προσπάθειες εταιριών να παράγουν σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα.

Ο κόσμος όμως πρέπει να γνωρίζει ότι δεν είναι απαραίτητο να αγοράζει ακριβά προϊόντα για να εξασφαλίζει την υγιεινή του στόματος, αλλά χρειάζεται συστηματική φροντίδα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.