Βιντε -O- δοντόβουρτσα δύο κεφαλών

Ενα νέο είδος οδοντόβουρτσας, με ενσωματωμένη βίντεο-κάμερα στην κεφαλή της, που θα βοηθάει στην καλύτερη υγιεινή του στόματος, ετοιμάζει για παραγωγή, Ιαπωνική εταιρία, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού New Scientist.

Η Ιαπωνική εταιρία Panasonic αισιοδοξεί ότι το νέο προϊόν της θα διευκολύνει στον εντοπισμό των υπολειμμάτων του φαγητού που παραμένουν στο στόμα. Η οδοντόβουρτσα είναι συνδεδεμένη με έναν καθρέφτη και μέσω του βίντεο θα μπορεί να εντοπίζει τα υπολείμματα ακόμα και στα πιο ασυνήθιστα μέρη.

Σύμφωνα με το Βρετανικό Ιδρυμα Οδοντιατρικής Υγιεινής, το συχνό βούρτισμα μειώνει σε ποσοστό 40% την πιθανότητα να υπάρχουν απομεινάρια φαγητού μετά από κάθε γεύμα.

Εκπρόσωπος του Ιδρύματος δήλωσε πως κάθε καινοτομία στο χώρο της υγιεινής του στόματος που θα βοηθάει τον κόσμο να βελτιώνει την ποιότητα της, είναι ευπρόσδεκτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία 30 χρόνια το ποσοστό των ατόμων που χάνουν τα δόντια τους έχει μειωθεί σημαντικά και αυτό οφείλεται τόσο στην καλύτερη πληροφόρηση γύρω από τη στοματική υγιεινή, όσο και στις προσπάθειες εταιριών να παράγουν σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα.

Ο κόσμος όμως πρέπει να γνωρίζει ότι δεν είναι απαραίτητο να αγοράζει ακριβά προϊόντα για να εξασφαλίζει την υγιεινή του στόματος, αλλά χρειάζεται συστηματική φροντίδα.

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση