που βρισκονται οι μηροι | περιαρθριτιδα | stigma | καμπυλη σακχαρου | isofagitida | πυρετος και διαρροι στη γατα

Σε απελευθέρωση της διαφήμισης φαρμάκων προχωρά η Ε.Ε.Tη μερική άρση της απαγόρευσης "ταμπού", η οποία ίσχυε μέχρι σήμερα στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τη διαφήμιση των φαρμάκων που χορηγούνται με ιατρική συνταγή, προωθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς προτείνει να επιτραπεί σε πειραματικό στάδιο για μια περίοδο πέντε ετών η διαφήμιση των φαρμάκων για τρεις ασθένειες: Το διαβήτη, το άσθμα και το Εϊτζ.

Αυτό περιλαμβάνεται στο σχέδιο για τη μεταρρύθμιση της κοινοτικής φαρμακευτικής νομοθεσίας, που ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με το εκτελεστικό όργανο της Κοινότητας, η πρωτοβουλία αυτή κρίνεται απαραίτητη, λαμβάνοντας υπόψη το όλο και αυξανόμενο ενδιαφέρον των Ευρωπαίων πολιτών για φαρμακευτικά ζητήματα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.