λοιμωξη | ποια ειναι τα οστα του κρανιου | αιμοθωρακας αιτια | κοπραναβυθιζομενα | μαυρα κοπρανα

Στην κατάψυξη της ματαιοδοξίαςΑπό 50 έως και 250 χιλιάδες δολάρια ο καθένας, έχουν πληρώσει πάνω από 50 Αυστραλοί για να καταψυχθούν τα σώματα ή ο εγκέφαλος τους με τη μέθοδο της κρυογονικής, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα βρεθεί η μέθοδος, χάρη στην οποία θα επανέλθουν στη ζωή.

Τα πτώματα ορισμένων απ΄αυτούς είναι ήδη αποθηκευμένα στις ΗΠΑ, το μοναδικό μέρος του κόσμου όπου λειτουργούν τέτοια κέντρα, ενώ αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των ανθρώπων που πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό.

Ενας Αυστραλός μάλιστα, ο κ. Φίλιπ Ροάντις, ξεκίνησε τις διαδικασίες για να λειτουργήσει ανάλογες τράπεζες στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ, αν του το επιτρέψουν οι αυστραλιανές αρχές.

Για την ώρα πάντως, λόγω του υψηλού κόστους, για την μέθοδο της κρυογονικής ενδιαφέρονται μόνο εύπορα άτομα.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.