γατα | φαγουρα στο προσωπο | παγκρεατιτιδα θανατος | δικεφαλος μυς χεριου | ΟΜΟΖΥΓΗ ΔΡΕΠΑΝΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ

Ξαναλειτουργεί το Plaisir στη ΘεσσαλονίκηΜε απόφαση του Εθνικού Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) αίρεται η προσωρινή αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης ζαχαροπλαστικής PLAISIR-ΑΝΘΗ AE, που διατηρεί πέντε ζαχαροπλαστεία στην περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Στη σχετική απόφαση του ΕΦΕΤ, που κοινοποιήθηκε στο Γραφείο του ΑΠΕ στη Θεσσαλονίκη με Δελτίο Τύπου της PLAISIR-ΑΝΘΗ AE αναφέρονται τα εξής:

Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων στα υποκαταστήματα και στα εργαστήρια της επιχείρησης και τον επανέλεγχο στο συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο και εργαστήριο της οδού Μιαούλη 8, στην Καλαμαριά, διαπιστώθηκε η άμεση διόρθωση των παραβάσεων, που είχαν διαπιστωθεί στον αρχικό έλεγχο και η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των όρων υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

Μετά τα παραπάνω, παρακαλούμε για την άρση της προσωρινής αναστολής της λειτουργίας της εν λόγω επιχείρησης ,η οποία ζητήθηκε με το σχετικό δικό μας έγγραφο".

Η εταιρεία της Θεσσαλονίκης στην ανακοίνωσή της σημειώνει και αυτή ότι μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου στις 9 Ιουλίου στα καταστήματα και στα εργαστήριά της και ειδικά σε εκείνο επί της οδού Μιούλη 8 διαπιστώθηκε ότι πληρούν όλες τις νόμιμες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.