αφθες στο στομα | στιγμα μεσογειακης αναιμιας | αφτρες αντιμετωπιση | ηβικο οστο | εκτακτες κομβικες

Για ασφαλείς και υγιεινές πισίνεςΜε στόχο την πρόληψη, την προστασία αλλά και την ενημέρωση όλων των καταναλωτών-πολιτών, ως προς τον ευαίσθητο χώρο της κολυμβητικής δεξαμενής, ιδρύεται το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ασφάλεια και την Υγιεινή των Κολυμβητικών Δεξαμενών και των Δεξαμενών Νερού, με πρωτοβουλία της Ελληνικής Καταναλωτικής Οργάνωσης (Ε.ΚΑΤ.Ο).

Σε σχετικό δελτίο τύπου που μας απέστειλε η Ε.ΚΑΤ.Ο, αναφέρεται ότι οι δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου ξεκινούν με την εφαρμογή του προγράμματος 'Λευκή Τρίαινα', το συντονισμού του οποίου έχει αναλάβει η Ε.ΚΑΤ.Ο.

Η 'Λευκή Τρίαινα' στοχεύει στην πρόληψη όλων των ανεπιθύμητων συνεπειών όπως την εμφάνιση διάφορων ασθενειών αλλά και την πρόκληση ατυχημάτων από την άθληση σε κολυμβητικές δεξαμενές (δημόσιες και ιδιωτικές).

Επίσης στοχεύει στην επιβράβευση σε όσες πισίνες πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις Ασφάλειας και Υγιεινής όπως προσδιορίζονται από το συγκεκριμένο πρόβλημα

Η παρουσίαση του ινστιτούτου θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2001 στο κολυμβητήριο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Στο Ινστιτούτο συμμετέχουν και άλλες καταναλωτικές οργανώσεις από όλη την Ευρώπη αλλά και η ΕΝΕΠΡΟΤ (Ενωση Επιστημόνων για την Προτυποποίηση και την Τυποποίηση), η Ενωση Ελλήνων Ναυαγοσωστών και της ISOLAB.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.