ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΗΜΕΤΟΠΗΣΩ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ | κύτταρομεγάλος ιος | συνδρομο brugada | αρρυθμια | ομφαλοκήλη

Το νέο φάρμακο για τη στυτική δυσλειτουργία και στην ΕλλάδαTο νέο φάρμακο για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας με την ονομασία Uprima, θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου και στη χώρα μας. Το Uprima δρα στο κεντρικό νευρικό σύστημα, στις ζώνες του εγκεφάλου που εμπλέκονται στη διαδικασία της στύσης με αποτέλεσμα η στύση να επιτυγχάνεται εντός 20 λεπτών.

Η δράση του φαρμάκου αυτού επιτρέπει την αναπαραγωγή της φυσικής διαδικασίας στύσης στον άνδρα και για το λόγο αυτό η δράση του είναι ριζικά διαφορετική από αυτή των άλλων φαρμάκων για τις δυσλειτουργίες της στύσης, τα οποία λαμβάνονται από το στόμα.

Το Uprima δεν περιορίζεται στην αφύπνιση των αισθήσεων, αλλά ενεργοποιεί μία σειρά διαδικασιών του νευρικού συστήματος με τις οποίες ‘διατηρείται’ η στύση τον απαραίτητο χρόνο. Περίπου τριάντα εκατομμύρια Ευρωπαίοι υποφέρουν από προβλήματα στύσης. Το μόνο άλλο σκεύασμα που λαμβάνεται δια της στοματικής οδού για την αντιμετώπιση προβλημάτων στύσης είναι το χάπι ‘Βιάγκρα’ των εργαστηρίων Pfizer.

Τα άλλα φάρμακα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής για τη στυτική δυσλειτουργία, δρουν στο κυκλοφορικό σύστημα και η δράση τους αργεί. Το Uprima δρα για περίπου 8 ώρες.

Η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου ανέρχεται σε ποσοστό που ξεπερνά ακόμα και το 90%, σύμφωνα με τα στοιχεία των κλινικών δοκιμών που έχουν γίνει σε 5000 ασθενείς.

Το Uprima δεν πρέπει να χορηγείται σε ασθενείς με σοβαρή ασταθή στηθάγχη, πρόσφατο έμφραγμα του μυοκαρδίου, σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια ή υπόταση.

Οι παρενέργειες του φαρμάκου είναι πονοκέφαλοι, ζάλη, ρινίτιδα, φαρυγγίτιδα και αίσθηση νύστας, πολύ πιο ήπιες από αυτές των άλλων σκευασμάτων για τη στυτική δυσλειτουργία. Το Uprima επίσης δεν πρέπει να χορηγείται σε συνδυασμό με αλκοόλ.

Το φάρμακο, ήδη κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, έχοντας λάβει την έγκριση από την αρμόδια Ευρωπαϊκή υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για τα φάρμακα, τον περασμένο Μάιο. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει αφού λάβει έγκριση τιμής από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.