γριπη στο πρωτο τριμηνο εγκυμοσυνης | μεγαλο μορφωμα στο στηθος | ερυθροκυτταρα | διαφραγματοκήλη

Αισιόδοξες οι προβλέψεις για τον καρκίνοΗ μείωση του καπνίσματος θα μειώσει στο μισό τον αριθμό νέων περιπτώσεων καρκίνου μέχρι το 2020, ενώ χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, ο αριθμός των θανάτων από τη νόσο θα μειωθεί σημαντικά στις αναπτυγμένες χώρες σύμφωνα με τους ειδικούς του Cancer Research Campaign (CRC).

Οι "κακές συνήθειες" της δυτικής κοινωνίας όπως η κακή διατροφή, το κάπνισμα και η έλλειψη άσκησης θα ευνοήσουν την αύξηση των συγκεκριμένων μορφών καρκίνου, όπως ο καρκίνος του προστάτη, του εντέρου και του μαστού.

Η αύξηση του αριθμού του καρκίνου του ήπατος μπορεί να αναχαιτιστεί με τον εμβολιασμό κατά της ηπατίτιδας, μίας από τις κύριες αιτίες που τον προκαλούν.

Σύμφωνα με το γενικό διευθυντή του CRC, Δρ Gordon McVie, οι αναπτυγμένες χώρες, θα αρχίσουν να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του καρκίνου, δια μέσου της μείωσης του καπνίσματος, της βελτίωσης της διατροφής και των πλεονεκτημάτων από τη θεραπεία.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.