οταν ειναι τα αποτελεσματα θετικα ερυθρα RUBELLA IgG | πλαγιοι πονοι στο γονατο

Με αρσενικό δηλητηριάστηκε ο ΝαπολέονταςΤην άποψη ότι ο Ναπολέοντας δηλητηριάστηκε με αρσενικό στη διάρκεια της τελευταίας αιχμαλωσίας του στη νήσο της Αγίας Ελένης στο νότιο Ατλαντικό, επιβεβαιώνουν τρεις κορυφαίοι Γάλλοι επιστήμονες μετά από την επιστημονική ανάλυση μίας "τούφας" των μαλλιών του Γάλλου αυτοκράτορα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η θέση που διατυπώνεται και από τον ιδρυτή της Διεθνούς Εταιρείας Μελετών για τον Ναπολέοντα, Καναδό κ. Μ Βάιντερ, ο οποίος
είχε ζητήσει την επιστημονική συνδρομή των τριών Γάλλων επιστημόνων-ερευνητών, επιδιώκοντας να επαληθευτεί ανάλογη εργαστηριακή έρευνα που έγινε σε εργαστήρια του Εφ Μπι Αϊ στη διάρκεια του 1995.

Υστερα απο τη συμφωνία και των τριών Γάλλων επιστημόνων-ερευνητών, ο Βάιντερ μέσω εκπρόσωπου του σχολίασε ότι για όσους επιμένουν να αμφιβάλλουν για τη δηλητηρίαση του Ναπολέοντα, απομένει μόνον να ζητηθεί η εκταφή του ώστε να γίνουν κι άλλες αναλύσεις.

Ο Ναπολέων πέθανε, σε ηλικία 51 ετών, στις 5 Μαΐου του 1821, στη νήσο της Αγίας Ελένης όπου εκρατείτο αιχμάλωτος των Εγγλέζων.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.