κυστες στο στομα | συμπτώματα μηροκήλης | αχιλλειος πονος | αρρυθμιες | τι σημαινει το igg

Η γενετική δίνει λύσεις για την υπογονιμότηταΓονίδια που συνδέονται με διαταραχές της σπερματογένεσης, αλλά και με το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών έχουν κατορθώσει να εντοπίσουν οι επιστήμονες, με αποτέλεσμα να ανοίγονται νέοι δρόμοι στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.

Οπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε με αφορμή μετεκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας, η ραγδαία ανάπτυξη της γενετικής σε συνδυασμό με τα υψηλής τεχνολογίας φάρμακα που παρασκευάζονται με την τεχνική του ανασυνδυασμένου DNA, αναμένεται ότι με την πάροδο του χρόνου θα δώσουν λύσεις στο πρόβλημα της υπογονιμότητας που μαστίζει της σύγχρονες κοινωνίες.

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κ. Β. Ταρλατζής, επισήμανε τέλος ότι οι Ελληνίδες αντιμετωπίζουν σε υψηλό ποσοστό προβλήματα στις σάλπιγγες , λόγω του μεγάλου αριθμού εκτρώσεων στις οποίες υποβάλλονται.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.