οταν κανεις αντιτετανικο ορο χρειαζεται ειδθκη διατροφη | ικα αγγελακη | ερπητικη στοματιτιδα

Oxygen για τον Στρατό ΞηράςΤην εταιρεία πληροφορικών συστημάτων υγείας Apollo επέλεξε ο Ελληνικός Στρατός Ξηράς για την εγκατάσταση πληροφορικού συστήματος με την επωνυμία Oxygen, που θα υποστηρίζει την Κάρτα Υγείας των στελεχών του. Το πληροφορικό σύστημα Oxygen που θα εγκατασταθεί στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424 θα έχει τις ιδιότητες ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου και θα επιτρέπει τη σύνδεση με άλλους φορείς Υγείας καθώς και με βάσεις καταγραφής ασθενειών υψηλού κινδύνου.

Το σύστημα θα καταγράφει την ετήσια υγειονομική εξέταση των στελεχών του Στρατού Ξηράς των μονάδων του Λεκανοπεδίου Αττικής και του νομού Βοιωτίας, προσφέροντας έτσι σημαντικό έργο στην παρακολούθηση συγκεκριμένων δεικτών υγείας ώστε να αντιμετωπίζονται έγκαιρα οι όποιοι κίνδυνοι.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.