σπληνεκτομη | υπερθυρεοειδισμός μετα απο θυρεοειδεκτομη | chvostek σημείο

Το αριστερό μάτι διακρίνει τα συναισθήματαΤο αριστερό μάτι μπορεί να διακρίνει και να ερμηνεύει καλύτερα τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τις εκφράσεις του προσώπου, αποκαλύπτουν ερευνητές της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρολογίας στο Σαν Πολ της Μινεζότα.

Αυτό συμβαίνει γιατί το αριστερό μάτι συνδέεται με το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου το οποίο αποτελεί " το κέντρο των συναισθημάτων", αναφέρει η έρευνα που δημοσιεύεται στην γερμανική ιατρική επιθεώρηση "Ανθρωπινη Υγεία".

Για να κατανοήσεις την διάθεση ενός ανθρώπου, πρέπει να εστιάσεις το βλέμμα σου στο άνω μισό του προσώπου, γιατί τα μάτια και το μέτωπο αντικατοπτρίζουν πιο ειλικρινή συναισθήματα απ' ό,τι ένα χαμόγελο. Ετσι μπορεί κάποιος να καταλάβει το χαρακτήρα του ατόμου, υποστηρίζουν οι ερευνητές.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.