τρανσαμινασες και διατροφη | πρηξιμο αριστερα στη βουβωνικη χωρα | σαλια στο στομα

Μελέτη για τη διατήρηση των αυτόχθονων φυλών παραγωγικών ζώωνΟι αυτόχθονες φυλές παραγωγικών ζώων μπορούν να αποτελέσουν τη βάση ανάπτυξης ιδιαίτερα ποιοτικών προϊόντων της Ελληνικής Κτηνοτροφίας και διατήρησης χαρακτηριστικών που είναι ζητούμενα από τους καταναλωτές ιδιαίτερα σήμερα που οι επαναλαμβανόμενες διατροφικές κρίσεις έχουν απλωθεί σ’ όλη την Ευρώπη.

Αυτό είναι το συμπέρασμα μελετών που πραγματοποιήθηκαν, μετά από ανάθεση του Υπουργείου Γεωργίας, από τα Γεωπονικά Πανεπιστήμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης και τους καθηγητές κ.κ. Ε. Ρογδάκη, Α. Γεωργούδη και Θ. Αληφακιώτη στα πλαίσια του Β’ Κ.Π.Σ.

Οι μελέτες παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που έγινε στην Καλαμπάκα, από τους καθηγητές που τις επιμελήθηκαν. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε, τονίζοντας τη σημασία που αποδίδει το Υπουργείο Γεωργίας στο Αυτόχθονο Γενετικό Υλικό, ο Υφυπουργός Γεωργίας κος Φώτης Χατζημιχάλης.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.