μειζον ψοιτης | νευροβλαστωμα | μαυρα κοπρανα ελκος | δισκοκηλη μεσης συμπτωματα | σπασιμο επιγονατιδας

Νέα μέθοδος φαρμακευτικής άμβλωσηςΘετικά είναι τα αποτελέσματα μιας νέας μεθόδου φαρμακευτικής άμβλωσης, η οποία χαρακτηρίζεται από το απλό σχήμα χορήγησής της και την οικονομική τιμή, που δοκιμάστηκε από το 'Population Council' της Ν. Υόρκης και δημοσιεύτηκε στο έγκυρο ιατρικό περιοδικό 'The Lancet'.

Η μέχρι σήμερα φαρμακευτική άμβλωση στηρίζεται στη χορήγηση μεφιπριστόνης, τα μειονεκτήματα της οποίας είναι ότι απαιτούνται πολλαπλές κλινικές επισκέψεις, ότι η χορήγηση του φαρμάκου διαρκεί πολλή ώρα και τέλος, ότι η τιμή του φαρμάκου είναι υψηλή.

Στην έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 315 γυναίκες των αγροτικών περιοχών του Βιετνάμ και της Τυνησίας, χρησιμοποιήθηκε ένα σχήμα που περιελάμβανε μικρότερη δόση μεφιπριστόνης-μισοπροστόλης, η οποία μάλιστα χορηγήθηκε από το στόμα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν ότι, παρά τη μείωση κατά 2/3 της δόσης του φαρμάκου, τα ποσοστά επιτυχίας ήταν πολύ υψηλά: 93% στο Βιετνάμ και 91% στην Τυνησία. Μάλιστα το 80%, επέλεξε το να λάβει την αγωγή στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τη βασική ερευνήτρια Δρ. Batya Elul 'η νέα αυτή μέθοδος χορήγησης του φαρμάκου ανοίγει νέους δρόμους για την ασφαλέστερη και οικονομικότερη φαρμακευτική άμβλωση'.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.