ναυτία αντιμετώπιση | αντισώματα κυτταρο μεγάλοιουigm | ολικη οδοντοστοιχια μετρα | παθησεις των πνευμονων

Παπαδόπουλος: Προς μια ποιοτική αναβάθμιση της περίθαλψηςΤην ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση της περίθαλψης των ασφαλισμένων τόνισε σε ομιλία του ο υπουργός Υγείας, κ. Α. Παπαδόπουλος και διευκρίνισε ότι αυτό θα επιτευχθεί με την ορθολογικότερη αξιοποίηση των χρημάτων που προέρχονται από τις εισφορές των ασφαλισμένων και τον κρατικό προϋπολογισμό.

Προς αυτή την κατεύθυνση βρίσκεται και το νομοσχέδιο για την ενιαία πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, το οποίο αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα. Η αμεσότητα του μη προνομιούχου Ελληνα προς το σύστημα Υγείας θα είναι ο κύριος στόχος του νομοσχεδίου.

Το συνολικό πρόγραμμα αναβάθμισης του ΕΣΥ επεσήμανε ο κ. Παπαδόπουλος θα κοστίσει 174 δισ. στο οποίο περιλαμβάνονται και ειδικές ρυθμίσεις που έχουν γίνει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ηδη, έχει καθοριστεί ειδική επιτροπή που θα παρακολουθεί την πορεία των έργων και θα ελέγχει αν τα νοσοκομεία που έχουν καθοριστεί ως Ολυμπιακά Νοσοκομεία αρχίζουν να προσαρμόζονται σταδιακά στις απαιτήσεις που θέτει η Ολυμπιακή Επιτροπή.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.