αυτοανοσο | τριχομοναδική κολπίτιδα | http://www.care.gr/post/362/ekkolpomata-paxeos-enterou

Το αλκοτέστ των ΑθηναίωνΠερισσότεροι από 2.400 οδηγοί στην Αττική υποβλήθηκαν την Παρασκευή σε αλκοτέστ, από 54 συνεργεία της Τροχαίας, στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Καμπάνιας Κοινών Ελέγχων κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Οπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, 72 άτομα βρέθηκαν να οδηγούν μεθυσμένα και από αυτούς έξι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, ενώ σε άλλους 3 υποβλήθηκαν μηνύσεις για υπερβολική χρήση αλκοόλης.

Η καμπάνια της Τροχαίας διήρκησε για ένα 24ωρο, από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου και έγινε παράλληλα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.