αρρυθμια και βραδυκαρδια | θυρεοειδιτιδες | δυσπλασια τραχηλου | Μαστιχα χιου μουδιασμα δοντια

Ρεκόρ μυωπίας στο Χονγκ ΚονγκΤο 64% των μαθητών του Χονγκ Κονγκ είναι μύωπες, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε 4.000 μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από το Κινεζικό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ. Οι περισσότεροι μαθητές υποφέρουν από υψηλό βαθμό μυωπίας, ο οποίος θα επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Το ποσοστό αυτό είναι το υψηλότερο στον κόσμο καθώς το αντίστοιχο πρόβλημα στην Ιαπωνία ανέρχεται σε 55%, στη Σιγκαπούρη σε 49%, στην Κίνα σε 39%, στην Ελλάδα σε 37% και στις ΗΠΑ 25%.

Οι λόγοι για το τόσο μεγάλο ποσοστό μυωπίας στα παιδιά του Χονγκ Κονγκ δεν έχουν διευκρινισθεί αλλά διάφορες θεωρίες το αποδίδουν σε γενετικά αίτια, ανθυγιεινή διατροφή, στη τάση των ανθρώπων να ζουν σε μικρά και όχι καλά φωτιζόμενα διαμερίσματα και στις πολλές ώρες που τα παιδιά παρακολουθούν τηλεόραση ή βρίσκονται μπροστά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Κλινικές δοκιμές πραγματοποιούνται τώρα στο Χονγκ Κόνγκ για ένα φαρμακευτικό σκεύασμα με σταγόνες, που πιθανόν να βοηθήσει στη θεραπεία ή στον έλεγχο της μυωπίας. Οι σταγόνες, με την ονομασία Pirespine, δοκιμάσθηκαν σε 150 παιδιά ηλικίας 6 έως 12 χρόνων στις ΗΠΑ με εξαιρετική επιτυχία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.