βαρακια κατα την εφηβικη ηλικια | ασθένεια στο λεπτό εντέρο | Π λευρα ανθρ. σκελετου | πολυποδασ στο εντερο

Σημίτης: Οι περιφερειάρχες θα φέρουν το ΕΣΥ κοντά στον πολίτηΣε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η πρώτη συνάντηση των προέδρων των περιφερειακών Συμβουλίων Υγείας με τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη. Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε απο τον υπουργό Υγείας Αλέκο Παπαδόπουλο για τα καθήκοντα τομέων "μικρών " υπουργών Υγείας ανά την Ελλάδα οι οποίοι καλούνται μέσω της αποκέντρωσης να βελτιώσουν σημαντικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ο κ. Σημίτης μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τους περιφερειάρχες τόνισε οτι το ΕΣΥ έχει κάνει τα τελευταία χρόνια σημαντικά βήματα και αυτο αποδεικνύεται απο τα πολλά νέα νοσοκομεία που υπάρχουν στη χώρα.

Βέβαια υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα, τόνισε ο πρωθυπουργός για να περάσουμε αποφασιστικά στην αποκέντρωση και να φθάσουμε σε μια νέα οργάνωση του συστήματος. Οπως τόνισε ο πρωθυπουργός, οι νέοι περιφερειάρχες εγκρίθηκαν απο τη Βουλή και είναι άνθρωποι με υψηλό επιστημονικό κύρος που θα καταθέσουν τις γνώσεις τους ώστε να σύστημα να έρθει πιο κοντά στον απλό πολίτη.

"Κάλεσα τους προέδρους, είπε ο κ.Σημίτης, να εργαστούν με μεγάλη υπευθυνότητα στα νέα τους καθήκοντα και με κέφι και ψυχή να κάνουν την πιο σημαντική επιδίωξη πράξη, αυτή που έχει να κάνει με την αίσθηση του πολίτη οτι το κράτος του συμπαραστέκεται".

Απο την πλευρά του ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος τόνισε οτι παρουσιάζονται για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού κράτους πρόεδροι περιφερειακών συμβουλίων οι οποίοι με τις πράξεις τους ανοίγουν μια καινούργια ελπίδα ώστε ένα πρόγραμμα υγείας να αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τους πολίτες.

Είναι η μεγάλη χρυσή ευκαιρία το κύρος και οι γνώσεις τους να βοηθήσουν τον Ελληνα πολίτη να εξυπηρετηθεί απο τις υπηρεσίες Υγείας. Εκ μέρους των προέδρων των Περιφερειακών Συμβουλίων μίλησε ο κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος ο οποίος είναι πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και είπε οτι ο πρωθυπουργός τους ευχήθηκε να προσπαθήσουν με όλη τους τη δύναμη και να πάνε καλά, να εργαστούν με φαντασία και τόλμη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.