εμετος και απωλεια ουρων | ρενινη αυξημενη | παρενεργειες red bull | αναπνοη | αιτια ενδομητριου θανατου

Ανάπηρος Βρετανός ζητά να του ξαναδοθεί άδεια οδήγησηςΕνας 44χρονος Βρετανός που έχασε και τα δύο του χέρια από τους ώμους εξαιτίας μιας σπάνιας αρρώστιας, προσέφυγε σε δικαστήριο του Μάντσεστερ ζητώντας να του ξαναδοθεί η άδεια οδήγησης, η οποία του αφαιρέθηκε μετά την ασθένειά του, ισχυριζόμενος ότι μπορεί να οδηγεί και χωρίς χέρια.

Ο Βρετανός, πρώην τραπεζικός έχασε και τα δύο του χέρια από τους ώμους το 1991, όταν παρουσίασε μια εξαιρετικά σπάνια εγκεφαλική πάθηση. Παρά το γεγονός ότι του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης, αυτός εξακολουθεί να οδηγεί τη "Βόλβο" του χρησιμοποιώντας το ένα πόδι του για τα πεντάλ και το άλλο πόδι του για να γυρίζει το τιμόνι.

Παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο τρόπος οδήγησής του είναι ανορθόδοξος, αλλά ισχυρίζεται ότι από το 1991, έχει κάνει περισσότερα από 40 χιλιάδες χιλιόμετρα οδηγώντας με τα πόδια χωρίς να προκαλέσει το παραμικρό ατύχημα. Προηγούμενη προσφυγή του που είχε κατατεθεί το 1999 απορρίφθηκε, αλλά ο ανάπηρος Βρετανός δεν το βάζει κάτω.

'Σύμφωνα με τα δικαστήρια δεν μπορώ να οδηγώ, αλλά εγώ μπορώ και το έχω αποδείξει. Εξάλλου ένας άνθρωπος στην κατάστασή μου χρειάζεται το αυτοκίνητο', τόνισε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο θα αποφανθεί στις 20 Απριλίου αν ο εν λόγω Βρετανός μπορεί να οδηγεί χωρίς άδεια κυκλοφορίας και δίπλωμα. Ο ίδιος ωστόσο αποχωρώντας από το δικαστήριο 'απείλησε' ότι "όταν θα χρειάζεται να παίρνω το αυτοκίνητο, θα το παίρνω και θα οδηγώ'.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.