διαιτα στην εμμηνόπαυση | Δευτεροπαθησ καρκινοσ πνευμονα θεραπεια | ραχιαίοι μύες

Ανοιχτή επιστολή προς τον Μπους για το περιβάλλονΟ Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και ο ηθοποιός Χάρισον Φόρντ είναι δύο από τις δέκα προσωπικότητες που απέστειλαν ανοιχτή επιστολή προς τον αμερικανό Πρόεδρο Τζορτζ Μπους, με την οποία τον προτρέπουν να επεξεργασθεί σχέδιο για την μείωση των εκπομπών αερίων που ευθύνονται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο περιοδικό Τάιμ, η επιστολή δημοσιεύθηκε σε λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης Μπους ότι εγκαταλείπει τις δεσμεύσεις του συμφώνου του Κιότο του 1997, οι οποίες απώτερο στόχο έχουν περικοπές στην εκπομπή των αερίων, που σύμφωνα με τους επιστήμονες ευθύνονται για την δημιουργία του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Η κίνηση του Μπους έχει τροφοδοτήσει πολλές επικρίσεις και αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην ανοιχτή επιστολή τονίζεται πως μολονότι πολλές από τις προτάσεις του συμφώνου του Κιότο είναι συζητήσιμες, "η κατάσταση έχει γίνει επείγουσα, και ήρθε η στιγμή για συναίνεση και για δράση".

Το κείμενο προσυπογράφουν ο Γκορμπατσόφ, ο Φορντ, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζίμι Κάρτερ, ο πρώην Γερουσιαστής, Τζον Γκλεν, ο χρηματιστής Τζορτζ Σόρος, η κορυφαία ερευνήτρια, Τζοαν Γκούνταλ, ο πρώην παρουσιαστής του δικτύου CBS, Ουίλιαμ Κρονκάιτ, ο επικεφαλής της Celera Genomics, Κρέγκ Βέντερ και ο βιολόγος Εντουαρντ Ουίλσον.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.