ανευρυσμα καρδιας | Πνευμονικ απο ερπη | Ομορφιά στις γυναίκες | αυχενικο συμπτωματα εμβοες

Λιγότερη τερηδόνα οι ΕλληνεςΜειώθηκε την τελευταία δεκαετία η επίπτωση της τερηδόνας στον Ελληνικό πληθυσμό, ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, αν και οι Ελληνες γονείς εξακολουθούν να μην προσέχουν όσο θα έπρεπε την υγεία των νεογιλών δοντιών των παιδιών τους. Η βελτίωση των δεικτών στοματικής υγείας δεν οφείλεται τόσο σε κάποιο οργανωμένο κρατικό σχέδιο αγωγής υγείας, όσο στην ευρεία διάδοση και κυκλοφορία της φθοριούχου οδοντόκρεμας.

Τα παραπάνω στοιχεία αναφέρθηκαν στην 1η Επιστημονική Σύνοδο Κοινωνικής Οδοντιατρικής , την οποία οργάνωσαν από κοινού όλες οι επιστημονικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο τομέα αυτό της Οδοντιατρικής και είχε θέμα: Ο ρόλος της Προληπτικής και Κοινωνικής Οδοντιατρικής στον 210 Αιώνα.

Στην εναρκτήρια ομιλία της, η καθηγήτρια της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της συνόδου, κ. Θ. Αθανσούλη, επεσήμανε την ανάγκη συνεργασίας και συντονισμού της προσπάθειας των επιστημονικών εταιρειών, των συλλόγων των οδοντιάτρων αλλά και των κρατικών φορέων, με στόχο την προώθηση της πρόληψης και της οδοντιατρικής φροντίδας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.