ουρηση συχνοουρία | remicade παρενεργειες | κυστες στο ηπαρ | Τι γνωριζετε για την εκλαμψια | Ru-486

Ιασώ, Ιατρικό και Ευρωκλινική στο ΕΣΥ (Πρωταπριλιά 2001....)Πρόταση - έκπληξη των τριών μεγάλων φορέων Ιδιωτικής Υγείας να εντάξουν τις δυνάμεις τους στο ΕΣΥ, δημιουργεί νέα δεδομένα στην προσπάθεια αναβάθμισης του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι του ΙΑΣΩ, του Ιατρικού Κέντρου και της Ευρωκλινικής επισκέφτηκαν χθες το βράδυ το υπουργείο Υγείας και παρέδωσαν στον υπουργό κ. Α. Παπαδόπουλο τον φάκελο με την πρόταση συνεργασίας του ιδιωτικού τομέα με το ΕΣΥ. Αν και οι συζητήσεις μεταξύ των τριών ομίλων διήρκεσαν πάνω από τρείς μήνες, είναι χαρακτηριστική η έκπληξη του κ. Παπαδόπουλου, καθώς είχε τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα κατα την διάρκεια των διαβουλεύσεων.

Μετά την παράδοση της πρότασης ξεκίνησε ευρεία σύσκεψη ανώτερων στελεχών του υπουργείου Υγείας υπό τον κ. Παπαδόπουλο, ενώ δηλώσεις του αναμένονται αργά το απόγευμα, όποτε και θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες και πιθανώς η απάντηση της κυβέρνησης.

Το ΙΑΣΩ, το Ιατρικό Κέντρο και η Ευρωκλινική αποτελούν τους τρεις μεγαλύτερους ιδιωτικούς φορείς παροχής υγείας στην Ελλάδα. Το ΙΑΣΩ διαθέτει 8 σύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες, 19 εξειδικευμένα ιατρικά τμήματα, έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό και 1.200 γιατρούς.

Στο Ιατρικό Κέντρο ανήκει το γνωστό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη το οποίο θεωρείται ως ένα από τα πλέον σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα Νοσοκομεία της Ευρώπης με 445 κρεβάτια και άλλα 60 περίπου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Η Ευρωκλινική είναι ένα σύγχρονο Διαγνωστικό, Χειρουργικό και Νοσηλευτικό Κέντρο και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις της Interamerican στο χώρο της Υγείας.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.