πληγη στο ρινικο διαφραγμα | ειλεός εντέρου | οινοπνευμα συνεχης χρηση | μολυσματικη τερμινθος προληψη

Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί στην ΕΛΑΣΤην επιστημονική υποστήριξη των αστυνομικών υπηρεσιών με κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους αποφάσισε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Σε πρώτη φάση αποφασίστηκε η υλοποίηση ενός πιλοτικού προγράμματος εφαρμογής της υποστήριξης επιλεγμένων αστυνομικών υπηρεσιών σε όλη την επικράτεια, με ανάλογο προσωπικό και για ορισμένη χρονική διάρκεια.

Τα συμπεράσματα από το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα θα αποτελέσουν τα κριτήρια αξιολόγησης για την πανελλαδική εφαρμογή του μέτρου. Οι αστυνομικές υπηρεσίες στις οποίες θα εφαρμοστεί το πιλοτικό πρόγραμμα "επιστημονικής υποστήριξης" με κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους είναι:

Στη ΓΑΔΑ στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού ένας κοινωνικός λειτουργός, στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων ένας ψυχολόγος και στο Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών ένας ψυχολόγος. Στη ΓΑΔΘ, στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης/Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ένας κοινωνικός λειτουργός, στο Αστυνομικό Τμήμα Δενδροποτάμου ένας κοινωνικός λειτουργός, στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας ένας ψυχολόγος και στο ΙΖ Αστυνομικό Τμήμα (Πρώην ΑΤ Σταυρούπολης) ένας κοινωνικός λειτουργός.

Στο ΑΔ ΛΑΡΙΣΑΣ, στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας ένας κοινωνικός λειτουργός. Στο ΑΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ένας κοινωνικός λειτουργός και στο Α' Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου ένας κοινωνικός λειτουργός. Τέλος στο ΣΤ'ΑΔ ΑΧΑΪΑΣ, στο Β' Αστυνομικό Τμήμα Πατρών ένας κοινωνικός λειτουργός.

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.