εκτακτες συστολες | εγκυμοσυνη παυση | σε τι κανει καλο η ελια που τρωμε? | οβελιαιο συνωνυμο

Η μοριακή βιολογία στη μάχη κατά του καρκίνουΕως το 2020 το 70% των αντικαρκινικών θεραπειών θα στηρίζεται στη μοριακή βιολογία, καθώς η αποκωδικοποίηση του DNA ανοίγει νέους δρόμους στην αντιμετώπιση της ασθένειας αυτής. Αυτό επεσήμανε ο πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κλινικής Ογκολογίας, παθολόγος – ογκολόγος κ. Δ. Μπαφαλούκος.

Ο κ. Μπαλαφούκος τόνισε την σημασία που έχει η χαρτογράφηση του γενετικού κώδικα στην κατανόηση των μηχανισμών διαμέσου των οποίων τα γονίδια και οι γονιδιακές βλάβες συμβάλλουν στην ανάπτυξη του καρκίνου.

Στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 – 31 Μαρτίου στην Αθήνα θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικά με τα νέα φάρμακα που αποσκοπούν τόσο στη θεραπεία διαφόρων τύπου καρκίνου, όσο και στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και ιδίως του πόνου που συνοδεύουν την νόσο.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.